Virtual Tour

Virtual Tour, maar echte resultaten

Stelt u zich voor dat u een veel groter, vrijwel oneindig publiek een rondleiding kunt geven door uw plan. Dat is wat een virtual tour — of virtuele rondleiding — mogelijk maakt. En dat is een stuk efficiënter en goedkoper dan ‘in het echt’. Al is dat laatste vaak ook nog niet mogelijk, omdat het project nog in de ontwikkelfase zit. Maar juist dan is het handig om potentiële kopers, investeerders en andere betrokkenen alvast een virtuele rondleiding te kunnen geven.

 

Deze virtuele tours maakten wij al

Virtual tour door een bedrijf

Ook is een virtual tour een fijn middel om mensen een kijkje te geven achter de schermen van uw bedrijf. Interessant voor potentiële klanten, maar zéker ook voor potentiële werknemers. Een virtual tour zet u dus ook in als onderdeel van uw arbeidsmarktcommunicatie.

Naar buiten toe

Uiteraard beperkt een virtual tour zich niet tot het interieur. Buiten heeft ‘t minstens zoveel effect. Neem mensen mee in een tuinontwerp, in een nieuw aan te leggen park, door een gloednieuwe winkelstraat of laat ze alvast rondstruinen door die fraaie woonwijk die eraan zit te komen. Een virtual tour maakt het allemaal mogelijk. Iets preciezer nog..

It’s Visual maakt ‘t mogelijk

Dus roept u maar. Welke plannen heeft u? Wat wilt u aan wie laten zien? Wij zijn uw virtual tour guide.

Offerte aanvragen      0314 - 21 63 73

 

Contact

Voor deze bedrijven maken we 3D-visualisaties

10 veelgestelde vragen over 3D Product Renders

1. Wat zijn 3D productrenders en hoe kunnen ze mijn producten verbeteren?
3D productrenders zijn hoogwaardige visuele representaties van producten die met behulp van computergrafische technologie worden gecreëerd. Ze kunnen uw producten verbeteren door ze tot leven te brengen met realistische texturen, materialen en belichting, waardoor potentiële klanten een gedetailleerde en aantrekkelijke weergave krijgen.

2. Op welke manier kunnen 3D productrenders helpen bij het presenteren van mijn producten aan klanten?
3D productrenders bieden de mogelijkheid om uw producten vanuit verschillende hoeken te tonen en in diverse contexten te plaatsen. Hierdoor kunnen klanten een beter begrip krijgen van het ontwerp, de functionaliteit en de esthetiek van het product voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

3. Welke voordelen bieden 3D productrenders ten opzichte van traditionele productfoto's?
In tegenstelling tot traditionele productfoto's kunnen 3D productrenders flexibeler worden aangepast, zijn ze kostenefficiënter voor het creëren van variaties en kunnen ze realistische details bieden zonder dat fysieke prototypes nodig zijn. Ze zijn ideaal voor marketingmateriaal en e-commerceplatforms.

4. Kan ik mijn eigen ontwerp of concept aanleveren voor een 3D productrender?
Absoluut, we verwelkomen uw eigen ontwerp of concept. Het stelt ons in staat om nauwkeurige en op maat gemaakte 3D renders te maken die volledig aansluiten bij uw visie voor het product.

5. Hoe gedetailleerd zijn de texturen en materialen die worden toegevoegd aan de 3D renders?
We streven naar fotorealistische nauwkeurigheid bij het toevoegen van texturen en materialen aan de 3D renders. Dit omvat alles van gladde metalen oppervlakken tot gedetailleerd gestructureerde stoffen, waardoor uw product tot leven komt met authentieke details.

6. Wat is het proces voor het maken van een 3D productrender, van concept tot voltooiing?
Het proces begint met het verkrijgen van uw ontwerp of concept. We creëren vervolgens een nauwkeurig 3D-model, voegen texturen en belichting toe, en zorgen voor realistische details. Tijdens het proces kunt u feedback geven om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

7. Hoeveel invloed heb ik op het eindresultaat en kan ik tijdens het proces feedback geven?
U heeft aanzienlijke invloed op het eindresultaat. We nodigen actieve betrokkenheid en feedback uit tijdens het creatieproces, zodat we aanpassingen kunnen maken en ervoor kunnen zorgen dat de 3D render volledig aan uw visie voldoet.

8. Kan ik verschillende kleur- en materiaalopties voor mijn product verkennen met behulp van 3D renders?
 Zeker, met 3D renders kunt u verschillende kleur- en materiaalopties verkennen voordat u een definitieve beslissing neemt. Dit stelt u in staat om te zien hoe uw product eruit zal zien in verschillende varianten voordat u een keuze maakt.

9. Zijn 3D productrenders geschikt voor zowel fysieke producten als digitale producten? 
Ja, 3D productrenders zijn geschikt voor zowel fysieke als digitale producten. Ze kunnen worden gebruikt om fysieke producten visueel te presenteren, maar ook om digitale producten en concepten op een aantrekkelijke manier weer te geven.

10. Wat zijn de kosten voor het maken van 3D productrenders en hoe wordt dit bepaald?
De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het product, het aantal renders en eventuele specifieke vereisten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat, waarin we alle details zullen bespreken en u voorzien van een duidelijke prijsopgave voor uw specifieke project.

Vragen? Stuur een appje!