Virtual Tour

Virtual Tour, maar echte resultaten

Stelt u zich voor dat u een veel groter, vrijwel oneindig publiek een rondleiding kunt geven door uw plan. Dat is wat een virtual tour — of virtuele rondleiding — mogelijk maakt. En dat is een stuk efficiënter en goedkoper dan ‘in het echt’. Al is dat laatste vaak ook nog niet mogelijk, omdat het project nog in de ontwikkelfase zit. Maar juist dan is het handig om potentiële kopers, investeerders en andere betrokkenen alvast een virtuele rondleiding te kunnen geven.

 

Deze virtuele tours maakten wij al

Virtual tour door een bedrijf

Ook is een virtual tour een fijn middel om mensen een kijkje te geven achter de schermen van uw bedrijf. Interessant voor potentiële klanten, maar zéker ook voor potentiële werknemers. Een virtual tour zet u dus ook in als onderdeel van uw arbeidsmarktcommunicatie.

Naar buiten toe

Uiteraard beperkt een virtual tour zich niet tot het interieur. Buiten heeft ‘t minstens zoveel effect. Neem mensen mee in een tuinontwerp, in een nieuw aan te leggen park, door een gloednieuwe winkelstraat of laat ze alvast rondstruinen door die fraaie woonwijk die eraan zit te komen. Een virtual tour maakt het allemaal mogelijk. Iets preciezer nog..

It’s Visual maakt ‘t mogelijk

Dus roept u maar. Welke plannen heeft u? Wat wilt u aan wie laten zien? Wij zijn uw virtual tour guide.

Offerte aanvragen      0314 - 21 63 73

 

VRAGEN? MAIL ONS GERUST.

Visualisaties gerealiseerd voor

Vragen? Stuur een appje!